Neem contact op
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

HEER VOETBALKAMPEN

ONTWIKKELING

AANDACHT

KWALITEIT

1/3

Do 23 + Vr 24 april

2 dagen

€ 80,-

Ex-profvoetballers

Gevarieerde trainingen

Van 09.00 - 17.00 uur

Lunch De Bisschopsmolen

Kleine groepen

7 - 16 jaar

Ma 17 - Vr 21 augustus

5 dagen

€ 200,-

Trainingstenue

Ons voetbalkamp bij onze partner RKSV Heer zal net als de vorige edities volledig ingevuld worden met voetbaltrainingen die rechtstreeks komen uit de professionele voetbalwereld. Deze trainingen zijn in kleine groepen waardoor de kinderen zich maximaal ontwikkelen en gegarandeerd persoonlijke aandacht krijgen. Om kwaliteit te bieden houden wij de trainingsgroepen klein en geven wij gevarieerde trainingen die bestaan uit onder andere techniek, scoren, dribbelen, passeerbewegingen, duelkracht en partijspel.

De kinderen zijn welkom van 09.00 - 17.00 uur waardoor wij de ouders de mogelijkheid geven om een normale werkdag te hebben terwijl de kinderen een dag vol plezier hebben. Uiteraard is er iedere dag een lunch die wij aanbieden met onze bijzondere partner en specialist in sport Grainlabs van Bakkerij De Bisschopsmolen. Dit betekent gegarandeerd gezonde dagen voor de kinderen, zeker doordat wij ook zorgen voor een constante beschikbaarheid van fruit en drinken.

Voor ons 5-daagse voetbalkamp hebben wij de ideale partner voor ons en de kinderen gevonden in de vorm van Decathlon. Wat zij bieden in productaanbod, kwaliteit en prijs past bij de toegankelijkheid die wij voor ogen hebben in combinatie met kwaliteit in de producten en diensten. Dit betekent dat de kinderen een trainingsset krijgen van de beste kledinglijn van Kipsta in de vorm van een trainingsshirt, -short en bijpassende kousen. 

ONZE PARTNERS: